Med ett stort intresse för Liverpool FC

Standard

Klubben grundades 1892, har Anfield som hemmaarena och Jürgen Klopp som tränare. Som ett av Englands bästa lag och som dessutom ligger i topp tre i Premier League, förväntar man sig bara det bästa av Liverpool. De levererar gång på gång och har aldrig hamnat under topp tio-strecket i ligan, vilket du kan se i olika tabeller.

Liverpool har några av ligans snyggaste och populäraste matchställ den här säsongen. Och de är väldigt lätt att köpa om du skulle känna för det, då de samarbetar med Sam Dodds. På deras hemsida kan du få tag på souvenirer, matchställ och mycket annat som har med Liverpool att göra.

Hemmamatcher på Anfield

Eftersom Liverpool är ett av de bästa lagen i världen, och i England, är det många som vill ha tag på biljetter till deras hemmamatcher. Dessa biljetter är relativt enkla att få tag på. Som publik kan du komma över en biljett för 144 brittiska pund på en stormatch. Vilket generellt är en överkomlig summa och priset för ett minne du sent kommer att glömma. Om du vill läsa mer om Liverpool kan du bland annat göra det här.

Anfield arenan byggdes 1884 och har plats för hela 54 074 åskådare, vilket inte är illa pinkat för ett lag från norra England.